EtusivuReittiliikenneUutuudetViikinsaariTilausristeilytYritysEnglishDeutsch
Ravintola ViikinsaariViikinsaari À la CarteOhjelmaKesäteatteriKuvagalleriaSauna Viikinsaari Luontopolku
 
Ravintola Viikinsaari
 

RAVINTOLAPALVELUT 2015

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon.

 

Maukasta ruokaa tarjoillaan päivittäin lounas-, à la carte- sekä terassilistalta, ravintolassa on A-oikeudet. Lapsille löytyy oma lasten ruokalista ja ravintola soveltuu myös liikuntaesteisille. Ravintola Viikinsaaressa on jälleen tarjolla runsas kesäbrunssi lauantaisin ja sunnuntaisin. Maukkaassa brunssi-pöydässä on tarjolla niin kylmiä kuin lämpimiäkin herkkuja. Sisältö vaihtelee kauden aikana. Brunssia voi nauttia sisätiloissa tai ravintolan terassilla. Arkisin tarjoillaan lounas buffet-pöydästä.

Ravintola toimii erilaisten tapahtumien, juhlien, kokousten sekä yritystilaisuuksien pitopaikkana. Valittavananne löytyy valmiita kokouspaketteja. Parhaimpana kesäaikana ravintolassa järjestetään myös paljon häitä, joihin saari ja sen miljöö tarjoavat upeat puitteet.

Suosittelemme tekemään ryhmien ruoka- ja juomatilaukset ennakkoon.

Viikinsaaresta löytyy myös kioski, jonka valikoimasta löytyy virvoitusjuomat, makeiset, jäätelöt sekä grilliannoksia.

Huomioittehan, että ravintolassamme on välillä ruuhkaa. Suosittelemme ajoissa tehtävää pöytävarausta. Pöytävaraukset ravintolaan klo 14 jälkeen puh. 010 422 5666, yli 10 hlön ryhmien varaukset myyntipalveluun p. 010-4225600 tai info(at)hopealinja.fi

 
Pohjakuva

Ravintola Viikinsaaren pohjakuva

 
 
 

Viikinsaaren Paviljonki

Talven 2013-2014 aikana Viikinsaareen valmistuu uusi Paviljonkirakennus ravintolarakennuksen läheisyyteen. Paviljongin tarkoitus on parantaa Viikinsaaren palveluita ja se tarjoaa lisää katettua tilaa Viikinsaareen. Paviljongissa on asiakaspaikkoja 100 hengelle. Siellä pystyy toteuttamaan juhlia, yritystilaisuuksia, tapahtumia sekä tila toimii monipuolisesti muuhunkin tarkoitukseen.

Ruokailut hoidetaan seisovasta pöydästä ja paviljongissa on A-oikeudet. Paviljongin päädystä löytyy vielä n. 50 hengen terassi. Lisätietoja Paviljongista ja sen palveluista info(at)hopealinja.fi, 010 422 5600, pohjakuva (pdf-tiedosto).

 
Viikinsaaren ravintola
 
 

Etusivu Reittiliikenne Uutuudet Viikinsaari Tilausristeilyt Yritys Sivukartta In English In Deutsch