EtusivuReittiliikenneUutuudetViikinsaariTilausristeilytYritysEnglishDeutsch
Ravintola ViikinsaariViikinsaari À la CarteOhjelmaKesäteatteriKuvagalleriaSauna Viikinsaari Luontopolku
 
Viikinsaari
 

Viikinsaaressa, Tampereen Laukontorilta vain 20 minuutin laivamatkan päässä sijaitsevassa kesäkeitaassa, on paljon koettavaa ja nähtävää jokaiseen makuun ja jokaiselle ikäryhmälle.

Lähes keskellä kaupunkia sijaitseva vehreä Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet mm. perheiden kesäpäivän viettoon, nostalgisiin lavatansseihin, tyky-päivien ohjelmiin ja erilaisiin yritys- ja perhejuhliin. Saaressa on tasokkaat ravintolapalvelut, kaudella 2014 uusi Enterno Media Oy:n kesäteatteri Viikinsaari, mukavia uimapoukamia, grillauspaikkoja, leikkipuistoja, luontopolku ja monipuolisia tapahtumia kauden aikana.

Kesäravintola Viikinsaari soveltuu suurienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolatiloja on tällä hetkellä sisällä 140 ja terasseilla 98 paikkaa. Sisätila jakaantuu ravintolasaliin (90 paikkaa) ja lasiverantaan (50 paikkaa). Kesällä 2014 saareen valmistuu uusi 100-paikkainen ravintolapaviljonki, jolla on omaa terassitilaa noin 30-40 henkilölle.

A-oikeuksin varustetuissa ravintola Viikinsaaressa ja uudessa paviljonkirakennuksessa tarjoillaan maukas buffet-lounas sekä à la carte- ja terassiannoksia. Lapsille löytyy oma ruokalista ja ravintola soveltuu myös liikuntaesteisille. Ravintolarakennukset toimivat erilaisten tapahtumien, juhlien, kokousten sekä yritystilaisuuksien pitopaikkana. Parhaimpana kesäaikana ravintolassa järjestetään paljon häitä, joihin saari ja sen miljöö tarjoavat ainutlaatuiset puitteet.

Viikinsaaresta löytyy myös kioski, jonka valikoimasta löytyvät virvoitusjuomat, makeiset, jäätelöt ja grilliannoksia. Ohjelmatarjonta on mittava kesäkauden aikana tarjoten paljon vaihtoehtoja myös lapsille ja lapsenmielisille.

Saaren länsiosa on rauhoitettu luonnonsuojelualueeksi. Saaressa on paljon kaunista, vanhaa lehti- ja havupuustoa sekä erityisen rikas lehtokasvillisuus. Saaren ympäri kiertävä 2,5 km pitkä, 13-rastinen luontopolku tarjoaa mahdollisuuden tutustua lähemmin Viikinsaaren kasvillisuuteen ja linnustoon. Kauniin ja vehreän ympäristön lisäksi kävijöitä odottavat uimarannat, lasten leikkipaikat ja pelikentät, grilli- ja keittokatos sekä rantasauna.

Sauna vuokrattavissa yksityiskäyttöön ja kesän aikana järjestetään myös yleisiä saunailtoja, lisätietoja. Viikinsaaren tanssilavalla järjestetään kauden aikana kesätansseja ja konsertteja, lisätietoja. Lavan ollessa vapaana, sitä voi vuokrata myös yksityiskäyttöön hintaan 200 € ensimmäiset 2 tuntia (minimiveloitus) ja seuraavat tunnit 100 €/tunti.

 

Tutustu Viikinsaaren historiaan (pdf-tiedosto)

 
Viikinsaaren kartta
 
 
Laivaliikenne

Kerro mielipiteesi

Kiva kun viihdyt laivallamme!
Haluaisimme kuulla kuinka palvelemme.
klikkaa linkkiä ja kerro meille!
m/s Tammerkoski


 

Viikinsaaren reittiliikenne 2.6 - 9.8.2015
Lähdöt Laukontorilta tasatunnein.
Paluu saaresta aina puolelta.

 

Aikataulut 2015

2.6.- 9.8.

tiistai - perjantai

10.00 - 22.30

lauantai

10.00 - 22.30

sunnuntai

12.00 - 19.30

pe-su pysähdys Härmälän laiturissa

12.10 ja 16.40

6.7.-3.8. myös maanantaisin

 

maanantai

12.00 - 19.30

 

Liput

aikuinen

13,00 €

ryhmähinta aikuisryhmille (minimi 10 henk.)

11,70 €

eläkeläinen/opiskelija

11,00 €

lapsi (4 - 17 vuotta)

  6,50 €

perhepaketti
2 aik. ja 4 lasta 4-17-v

32,50 €

Henkilökohtainen sarjalippu: 5 matkaa 4:n hinnalla.

Viikinsaaren liikenteessä välillä erikoishintaiset liput. Tarkista päiväkohtainen tilanne Viikinsaaren ohjelmakalenterista.

 

Lounas (ti-la klo 12-15)

aikuinen

17,00 €

lapsi (4 - 11 vuotta)

  8,50 €

ryhmät (yli 10 henkilöä)

15,00 €

 

Lounaspaketti

aikuinen

28,00 €

lapsi (4 - 11 vuotta)

14,00 €

sis. menopaluulaivamatka sekä lounas ravintola Viikinsaaressa

 

Brunssi (su klo 13-16)

aikuinen

22,00 €

lapsi (4 - 11 vuotta)

11,00 €

ryhmät (yli 10 henkilöä)

20,00 €

 

Brunssipaketti

aikuinen

32,00 €

lapsi (4 - 11 vuotta)

16,00 €

sis. menopaluulaivamatka sekä brunssin ravintola Viikinsaaressa

 

 

Yleistä Viikinsaaresta ja sen laivaliikenteestä

Viikinsaaren laivoille ei valitettavasti voi tuoda koiria eikä muitakaan kotieläimiä. Yrityksellämme ei myöskään ole vierasparkkipaikkoja satamissa, vaan parkkeeraukseen tulee käyttää yleisiä pysäköintipaikkoja.

Omien alkoholijuomien tuominen Viikinsaareen on kiellettyä. Laivaliikennettä harjoittavat alukset ja Viikinsaaren ravintolat on varustettu A-oikeuksin. Omat alkoholijuomat kerätään pois ennen laivaan astumista eikä huomattavan päihtyneitä matkustajia oteta lainkaan kyytiin. Näiden toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa kaikkien viihtyvyys laivoilla ja Viikinsaaressa.

Lisätietoja: tj Pekka Räsänen

 
Ravintola Kaidesaari
 

Etusivu Reittiliikenne Uutuudet Viikinsaari Tilausristeilyt Yritys Sivukartta In English In Deutsch